We hebben een nieuwe website. Zoek je Beau Belle Schoenen?

Over ons

Oldenburg schoenen staat bekend om zijn diverse en eigentijdse collecties. Of je nu op zoek bent naar elegante pumps voor een bijzondere gelegenheid, comfortabele sneakers voor dagelijks gebruik, of stijlvolle laarzen voor de winter, bij Oldenburg schoenen vind je altijd een passende optie. 

De geschiedenis van Oldenburg Schoenen.

Oldenburg schoenen is een bekend schoenenbedrijf dat zijn oorsprong vindt in Nederland. Het werd opgericht in 1951 door Joost Oldenburg, een gepassioneerde schoenmaker met oog voor kwaliteit en vakmanschap. 

Na jarenlang succesvol ondernemen, besloot Joost Oldenburg in 1986 het stokje over te dragen aan de familie Reintjens. Ook zij deelden de visie van Oldenburg: het creëren van hoogwaardige schoenen met een perfecte pasvorm en stijl. Door de soepele overgang kon het bedrijf zijn reputatie en expertise behouden, terwijl er tegelijkertijd ruimte was voor vernieuwing en groei.

Daarnaast hecht de familie Reintjens veel belang aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Ze streven ernaar om materialen te gebruiken die zowel van uitstekende kwaliteit zijn als zijn geproduceerd met respect voor het milieu. Op deze manier dragen ze bij aan een betere wereld en bieden ze hun klanten de mogelijkheid om bewust te consumeren. 

Neem contact met ons op
Michiel De Ruiter
Michiel De Ruiter
2022-02-07
Fijne service, denken met je mee
R Walraven-vols
R Walraven-vols
2021-10-26
Oldenburg is voor mij de enige zaak in Nederland waar ik schoenen koop. Je wordt er perfect geholpen en wat ik nodig is er.
Halil Kocaman
Halil Kocaman
2020-10-12
Ik kom al heel lang daar goede kwaliteit schoenen
Natasja ten brink
Natasja ten brink
2019-09-09
Je wordt hier fijn geholpen,veel keus